Friday 13 September 2013

Syksy on tullut jo kaupunkiin.

Miten se kesä menee aina niin nopeesti! Juuri "muutama" kuukausi sitten hihkuin innosta, kun oli vihdoin aika heittää pitkähihaiset ja takit kaappiin, sinne kauimpaan nurkkaukseen. Nyt ei tarkene nukkua öitä ilman villasukkia ja aamuisin joutuu heittämään jo melkein talvitakin päälle! Lämpötilat heittelee siinä 15-20 asteen paikkeilla ja vettä tulee kun Esterin perseestä.

Tähän paskaan viikkoon päälle vielä ihanan miehen kotiinlähtö, särkynyt sydän ja tuntien aikaero niin saadaan aikamoinen paskavyyhti. Onneksi vuorotöiden hyvä puoli on siinä, että duunia on silloin, kun kellään muulla ei, ja energia suuntautuu lähinnä töidentekoon eikä viihteelläkään tuu ravattua turhan useasti. Vaihdoin vielä kaiken kukkuraksi salia mua huomattavasti lähempänä olevaan, joten koitan saada pahimmat vitutukset purettua sinne! Koitan muistaa nyt kirjata salikäyntejä Heia!Heia!:n niin ei tuu luistettua niin pahasti! Ensimmäinen kerta tän railakkaan kesäkauden jälkeen tulee olemaan huominen työpäivän jälkeen, katsotaan miten siitä selviytyy sitten loppupeleissä...

Mun tekis kovasti mieli postailla mun Instagram-otoksia, jäin taas kerran pahasti koukkuun, mutta mun puhelin on sanonut itsensä irti kuvien jakamisen suhteen, joten joudun nyt sitten kikkailla netti-feikki-Instagramien kanssa. Yritän kovasti kans päästä tähän bloggaamiseen nyt sisälle, pitäis säädellä ulkoasua vielä, en oo juurikaan tyytyväinen, ja myöskin asentaa kaikki gadgetit sivupalkkeihin, mutta mennään nyt näillä hetken aikaa.

No comments: